05 december 2009

4:de december....

...och idag var det julmarknad....
Trevlig och mysig shopping i herrgårdsmiljö som de dekorerat så vackert med stora blomsterarrangemang och granris.Brända mandlar, glögg och massa annat som fanns att prova och köpa. Eldstäder och marschaller som stod utplacerade lite här och var och ökade på mysfaktorn.
Ute doftade det av brända mandlar, glögg, granris och tända eldar.

Inne fanns många trevliga bord med bland annat halmarbeten.Försäljning och provsmakning av glögg, korvar, ost och en massa annat som hör julen till...


Glögg av blåbär och tranbär

Mumsigt god...


Växthusdekoration....

4 kommentarer:

 1. Att gå på åtminsone någon julmarknad är ett måste...ett annat julmåste är Klagshamns ryttatförenings julshow som går av stapeln imorgon.

  SvaraRadera
 2. Mysigt, mysigt med julmarknad. Jag var förbi en i närheten förra helgen. Hoppas jag hittar någon mer mysig innan jul :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt det såg ut. Jag ska nog försöka nosa upp någon julmarknad nästa helg. För en gångs skull har jag en decemberhelg ledigt! Jag brukar jobba extra annars........ska bli så skönt! /Anette

  SvaraRadera
 4. Å så koselig med julemarked!
  Jeg skulle ha vært på det i dag, men det ble ikke noe av.

  Ha en fin søndag videre!

  SvaraRadera

Jag blir så glad då Du skriver en liten kommentar.

Ställer Du en fråga, så svara jag här, så glöm inte kika in igen då.

Jag tycker det är skoj att se vem Du är så jag kan komma på besök i Din blogg, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna.

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)