21 november 2009

Tiden går fort nu....

..det är inte lång tid kvar till första advent.

Efter en snabb koll bland ljusslingor och ljusstakar insåg jag att det blir till att handla hem lite nya glödlampor.
En fin uteslinga jag har var bara att kassera, går inte att byta de lamporna, verkligen synd!Julpyntet har jag koll på, det finns massa olika kulor och färger att välja på.
Varje jul sedan barnen var små har vi varje år haft olika färgteman i granen, i år ska vi ha färgglatt.

Nästa helg ska jag på julmarknad och köpa min dörrkrans som jag brukar ha på ytterdörren.


Årets glögg är Blossas Clementin....spännande!!!

2 kommentarer:

  1. Idag drack vi upp våran sista slurk av Årets Blossa Glögg. Innan jul och allt. :D

    SvaraRadera
  2. Kul med olika tema på granen! Finns ju så mycket snygga kulor. Min gran är en "glamour-gran". Färgade lampor och vita fjädrar, prismor och en annat massa glittrigt! Barnen har en egen gran på övervåningen med tomtar och sånt krafs ;-)
    Blossa Clementin låter ju väldans gott..........den lär väl vara slut när jag väl ska handla. Men det går ju bra med förra årets för den fick jag ju aldrig tag i då, så den blir ju ny för mig! Så får jag väl satsa på Clementin till nästa år....../Anette

    SvaraRadera

Jag blir så glad då Du skriver en liten kommentar.

Ställer Du en fråga, så svara jag här, så glöm inte kika in igen då.

Jag tycker det är skoj att se vem Du är så jag kan komma på besök i Din blogg, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna.

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)