30 oktober 2009

Halloween och Alla helgons dag

Idag har vi varit runt på kyrkogårdarna och tänt ljus och gjort fint med blommor på nära och käras gravar.
Egentligen är det ju imorgon man ska göra fint, men det brukar vara kaos på kyrkogården då, så det är skönt att göra det redan på fredagen.Det är så fint att se alla dessa ljus lysa då det är mörkt...


 
 
 
Då barnen var små skar man alltid ut läskiga figurer ur pumpor......nuförtiden har jag en keramikpumpa som jag brukar tända istället.

3 kommentarer:

 1. Ja, det är vackert! Både på kyrkogården och med pumpalyktan. Jag tycker nog det finns plats för båda "firandena". Det ena behöver väl inte förta det andra. Handlar väl mest om att respektera varandra, som så ofta annars.
  Ha en fin helg. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att det finns plats för båda firandena....

  SvaraRadera
 3. Ja, jag håller också med, skoj för barnen att få klä ut sej och göra lite bus. Allhelgona är kanske mer för oss lite äldre, men en fin tradition tycker jag.

  Jag gillar traditioner både nya och gamla sådana....

  SvaraRadera

Jag blir så glad då Du skriver en liten kommentar.

Ställer Du en fråga, så svara jag här, så glöm inte kika in igen då.

Jag tycker det är skoj att se vem Du är så jag kan komma på besök i Din blogg, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna.

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)