08 januari 2009

Torsdag och........

Idag har jag börjat plocka ner mitt julpynt, ska rensa och sortera och lägga fint i nya lådor jag köpt. Det får bli flyttlådor som jag köpt på Bauhaus.

Har en massa ljusstakar och ljusslingor som ska gås igenom som jag inte har använt på flera år.

Hittade en del kulor, eller kanske jag ska säga smulorna av dem, som låg i en gammal trasig låda. Har inte haft ner den lådan från vinden på säkert 10 år.

Det har väl blivit så att man har köpt lite nytt och roligt istället varje år. Förr då barnen var riktigt små hade vi alltid röda kulor i granen, men efterhans som de blev större ville vi har olika teman varje år.

Ett år med bara silverkulor, ett år med bara guldkulor och ett annat år med bara vita kulor, och så vidare....................

Så då blir det ju att man har en del i sina gömmor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad då Du skriver en liten kommentar.

Ställer Du en fråga, så svara jag här, så glöm inte kika in igen då.

Jag tycker det är skoj att se vem Du är så jag kan komma på besök i Din blogg, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna.

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)