16 mars 2010

Test av Youth Code från L´Oreal

Jag är en Buzzador.
Som Buzzador får man utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Sedan ska man dela med sig av det till vänner och bekanta, och på så sätt sprida kunskap om en produkt. Man redovisar sedan sina buzzningar på Buzzadors hemsida.Skulle du också vilja bli Buzzador? Klicka då här!


Nu har jag fått möjligheten att testa Youth Code från L´Oreal. En komplett hudvårdsserie

Youth Code Koncentrat
Används i hela ansiktet morgon och /eller kväll före cremen nedan, fokuserar på extra markerade linjer. För att reducera rynkor och ge en känsla av mjukare ansiktsdrag


Youth Code Dagcreme
Den lätta formulan går snabbt in i huden och har en kvinnlig och fräsch doft. Huden känns omedelbart utslätad, återfuktad och uppfriskad.


Youth Code Ögoncreme
Formulan ger en känsla av en omedelbart utslätad och utjämnad effekt. Efter 1 månad är rynkor och mörka ringar under ögonen synligt reducerade.


Pris i butik ca 175:-

Jag är själv mycket torr i huden, speciellt denna tiden på året. Har provat många cremer i mina dagar och jag gillar denna väldigt mycket. Jag känner mej snabbt återfuktad i huden och cremen tränger in riktigt direkt, ligger alltså inte på ytan bara. Den doftar härligt och är så mjuk att smörja in i huden. Jag känner mej sammetslen i huden. Återstår att se efter en tids användning om rynkor och kråksparkar slätas ut.....


PS!!!
Såg precis i veckans reklamblad från ICA MAXI att de har erbjudande denna veckan på produkterna till 115:- styck

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad då Du skriver en liten kommentar.

Ställer Du en fråga, så svara jag här, så glöm inte kika in igen då.

Jag tycker det är skoj att se vem Du är så jag kan komma på besök i Din blogg, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna.

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)