27 mars 2010

Sista lördagen i mars.....

Efter ett par dagars helt underbart väder med sol och värme upp till 19 grader så slog det bakut idag....ja det var ju väntat i och för sej....
Vaknade till ett hårt smattrande på takfönstren, det haglade ordentligt med stora kulor som snart övergick till ett rejält ösregn.
Hade ju önskat en avkopplande helg i trädgården efter veckans hårda program, men istället får jag pyssla lite inne. Det behövs ju alltid det också.....


6 kommentarer:

 1. Jag har varit på symässan idag så det gjorde inte mig något att det regnade ;) men allra skönast hade det ju varit med samma väder och temperatur som igår ;)

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker blomma! Jag är ingen "gul" människa, men den finns säkert i fler färger... Vad heter den?

  SvaraRadera
 3. Malmis - Blomman är en Ranunculus, Ranunkel, finns i fler färger som tex. rosa.

  SvaraRadera
 4. RANUKLAR VÅGAR JAG INTE KÖPA DÅ MÅNGA BLIR BESVIKNA OCH SÄGER ATT DE BARA ... DÖR!
  :)

  SvaraRadera
 5. Tack! Det var min tanke, men jag vågade inte gissa här inne bland proffsen... ;)

  SvaraRadera
 6. Det är allt härligt att våren är här! Vi hade också hagel och jag fick förstås "flashbacks" från förra sommarens hagelskurar som förstörde så mycket i trädgården. Nu finns det ju inget att förstöra så bättre att det haglar nu!
  Ranunklar är jättefina!

  SvaraRadera

Jag blir så glad då Du skriver en liten kommentar.

Ställer Du en fråga, så svara jag här, så glöm inte kika in igen då.

Jag tycker det är skoj att se vem Du är så jag kan komma på besök i Din blogg, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna.

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)