01 februari 2010

Ny månad....

...men det fortsätter att vara kallt och snöigt. Nej jag vet,  det ändras ju inte bara för månaden byter namn..

Idag snöar det lite lätt, småflingor som dalar mot backen. Skulle ut och fotografera tänkte jag...men nej...nu är jag trött på alla mina vita foton.... inte ens solen tittar fram idag som gör att den gnistrar....

Tror jag berättat det innan, att jag fick en ny kamera i födelsedagspresent. Anmälde mej till en kurs så jag kan lära men använda alla manuella inställningar och andra fiffiga grejer som att kunna tyda bildens histogram mm. Allt för att bilden ska bli så bra som möjligt....

Nåväl, anmälde mej till en kurs som skulle starta nu i början av februari, så skoj....men fick brev efter en vecka  att den var inställd på grund av för få deltagare...TYPISKT!!!

Jaha...vad gör jag nu???
Ringer då upp studieförbundet som skulle hålla i den...nej, de hade ingen som skulle starta, någon kurs var ingen alls anmäld till och andra va det för få....suck...men fråga folk om de kanske vill byta dag och tider så de blir hela grupper?!?!?!?!
Jag var dock välkommen till en kurs i en stad 10 mil bort!!!
Men hallå...jag bor i en storstad....ska väl finnas kurser HÄR!!!!

Nåja....
Jag tröttnade på dem....ringde till ett annat ställe och där fanns det plats, dock inte så många ännu som var anmälda, men fler än på förra stället iallafall, så nu håller jag tummarna för att det blir något av denna kursen....

Ser fram emot det, ska bli så skoj!

3 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna! Tycker det verkar svårt att ta kort med sådana där kameror......så det behövs säkert att man går på nån kurs!
  Februari, visst är det skönt att det går så fort.
  Fast det lär ju vara vinter ett tag till. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Håller också tummarna att din kurs blir av!!

  SvaraRadera
 3. Känns inte som jag har tid riktigt annars hade det varit kul att haka på....

  SvaraRadera

Jag blir så glad då Du skriver en liten kommentar.

Ställer Du en fråga, så svara jag här, så glöm inte kika in igen då.

Jag tycker det är skoj att se vem Du är så jag kan komma på besök i Din blogg, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna.

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)