17 januari 2010

Slappesöndag........har det varit idag.

Inte många knop har blivit gjorda kan jag ju säga. Fick sovmorgon och det var så skönt.

Jag är väldigt beroende av solljus och dagen har inte bjudit på så mycket sådant kan jag ju säga.
Det grå vädret gör mej så trött och hängig...
Då är det skönt att kura ihop sej i soffan tända lite värmeljus. Sitta med datorn och en massa tidningar som jag inte hunnit att läsa. Lite sudoku har jag också hunnit med.

Hoppas ni alla där ute har en skön söndag!!4 kommentarer:

 1. Samma här, en slapp utan måsten! Såna behöver vi ibland verkligen :)
  Somrig och skön bild!
  Kram / Bea

  SvaraRadera
 2. Jag har ägnat dagen åt källarröjning och fastlagsbullebak. Inget slappande alls, eller jo förresten...frukost vid 11-tiden.Tiden dessförinnan var ganska slapp :) :)
  Oredan i källaren beror nog dessutom på en del slappande tidigare under året(förra alltså)
  Skönt att vare sig man slappat eller inte är att man är nöjd med sin dag..

  SvaraRadera
 3. Visst är det trögt att göra något nu. Är ju så himla murrigt. I Tyskland var där massor med snö iaf som lyste upp. :) Nu hoppas vi på att våren kommer snaaaaart!!! :D hoppas kan man väl iaf.....
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det behöver man ibland - en slappsöndag! Min helg har varit allt annat än slapp. Eller jag har ju bara tittat på alla andra som sportar, men det är jobbigt det med........lill-killen spelade ju handboll igår och idag åkte resten av familjen slalom. Så jag har stått ute och tittar på dom och man blir trött av så mycket frisk luft! Tyvärr vågar jag inte åka nu eftersom ryggen inte är helt okey ännu, men nästa vinter då ska jag åka igen!! Ha det så fint. /Anette

  SvaraRadera

Jag blir så glad då Du skriver en liten kommentar.

Ställer Du en fråga, så svara jag här, så glöm inte kika in igen då.

Jag tycker det är skoj att se vem Du är så jag kan komma på besök i Din blogg, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna.

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)