15 december 2009

Se det snöar...

..ja se det snöar....det var ju roligt, hurraaa..
Nu är det vinter, nu är det vinter, som vi har hoppats..hurra!


Då jag tog mej hem idag singlade stora fina vita flingor ner från skyn. Men då jag tittade ner så var det bara vatten....

Väl hemkommen så fanns det inget i trädgården som kunde avslöja att det snöat...så det kanske inte kom någon flinga här...

På nyheterna har de varnat för snöoväder...då är det skönt att sitta i hemmets lugna vrå.

Hoppas, hoppas att man vaknar till snö imorgon....

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Så glad jag blir att du tycker om mina bokval!Jag har läst lite på din blogg, men julstressen slår till så jag har bara hoppat lite hit o dit. Får hälsa på grundligare efter jul... Julnougaten borde man göra. Och så trevligt med generationsbakning!
  Det blir spännande att se vem som vinner boken på torsdag. Det är min första utlottning, och det blir fler till våren. Men ingen Ernstbok då förstås.
  God kväll hälsar Eva

  SvaraRadera
 2. Nej de lilla som kom var inte mycket att hänga i julgranen :) :) hur går det med snön på bloggen, har du hittat fixadinblogspot-sidan?

  SvaraRadera
 3. AnnCharlotte: Jag hittade inte länken till snöflingorna, skulle dit igen men glömt bort det.

  SvaraRadera

Jag blir så glad då Du skriver en liten kommentar.

Ställer Du en fråga, så svara jag här, så glöm inte kika in igen då.

Jag tycker det är skoj att se vem Du är så jag kan komma på besök i Din blogg, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna.

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)