12 december 2009

Fundersam och ingen fantasi.....Jag har problem...ett STORT sådant!Jag har inga julklapps önskningar från mina barn eller deras sambos.
Så min fråga slänger jag nu ut här....

VAD SKA JAG KÖPA TILL DEM???

Finns det någon här som har något bra tips eller idé, så låt mej få höra den....tiden börjar ju rinna ut liksom.


Ha en skön lördagkväll på Er!!4 kommentarer:

 1. Hej på dig!
  Kul att du kikar in hos mig och tack för kommentarerna. Vad många mysiga juliga bilder du visar. Julklappar är inte lätt att ge, men kul att få...jag försöker fråga lite vad de behöver, annars är ju en upplevelsejulklapp ett bra tips.
  Ha en mysig helg!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. jag röstar oxå på upplevelser. Restaurangbesök, ett besök på wallmanssalonger i Helsingborg, weekend på hotell.... Biobesök....

  SvaraRadera
 3. En upplevelse är väl årets julklapp och det är ju inte helt fel, men det kan ju vara en upplevelse som man gör tillsammans med givaren så blir det lite mer av det.....

  SvaraRadera
 4. Någon fin kockkniv ifall de gillar att laga mat. Men annars håller jag med de övriga här att upplevelse är kanon. Någon konsert ni vill gå på allihop kanske.
  Lycka till, vet hur svårt det är med julklappar.

  SvaraRadera

Jag blir så glad då Du skriver en liten kommentar.

Ställer Du en fråga, så svara jag här, så glöm inte kika in igen då.

Jag tycker det är skoj att se vem Du är så jag kan komma på besök i Din blogg, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna.

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)