13 mars 2009

Godmorgon fredag den 13 marsVilken underbart solig och varm dag det kommer att bli. Redan nu sticker solstrålarna mej i ögonen och jag får ta på mej solglasögon då jag sätter mej med en ljuvlig frukost på altanen.
Jag hör fåglarna sjunga och ser mej omkring i den prunkande trädgården med alla dess blommor som blommar runt mej, det är bouganvilla i vackra knalliga färger, apelsinträden står där vackert gröna med några frukter kvar i sina orangea färger. Det doftar gott av värme och något annat som jag tror är sandelträd.
Jag planerar att dagen kommer att bli på stranden i solstolen och med ett parasoll nära ifall solen blir för intensiv och givetvis så svalkar jag mej med bad i havet...............

Snabbt väcks jag till liv igen, det var en dröm!!!

Men så underbar den var. Tänk att för en stund få känna hur de sommaren känns. Det har man ju glömt under hela hösten och vintern.

Nu längtar man..........

Men får hålla till godo med en underbar vårbild från trädgården, inte dum den heller!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad då Du skriver en liten kommentar.

Ställer Du en fråga, så svara jag här, så glöm inte kika in igen då.

Jag tycker det är skoj att se vem Du är så jag kan komma på besök i Din blogg, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna.

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)